Aluskin / Aluclip

Aluskin / Aluclip

De aluminium profiel heeft over de statische functies, zodat wapening in de PVC-U-profiel is slechts nodig in bijzondere gevallen. Deze afwezigheid van staal dient om verdere versterking van de uitstekende thermische isolatie-eigenschappen die AluFusion moet beginnen met, voor een Uf waarde van 1,2 W / (m2K). Bovendien zijn de uitstekende geluidsisolatie eigenschappen van PVC-U profielen bovendien verhoogd tot 44 dB.

Bij de productie van de PVC-profielen, KÖMMERLING maakt niet alleen gebruik van regrinds, maar de nieuw PVC-U is uitsluitend vrij van lood met milieuvriendelijke stabilisatoren op basis van calcium en zink.

AluFusion kan worden gebruikt in een groot aantal manieren. Of een inbouw raam ontwerp van rechte lijnen, een semi-verzonken variant zoals op aluminium raam gevels, of grote vloer tot het plafond glazen elementen - AluFusion maakt het mogelijk.

Uitstekende ontwerp potentieel wordt ook gepresenteerd door elementen tot 3,5 m hoog, zonder koppelingen en schuifdeuren sashed deuren tot 2,5 m hoog.

Het Trocal AluClip-concept is gebaseerd op een combinatie van twee principes. Enerzijds het beproefd en betrouwbaar systeem – de aluminium schaal – voorzien van een coating en anderzijds een slimme materiaalkeuze: kunststof en aluminium.

Op deze manier geniet u van een onbegrensde mogelijkheid van kleuren op het buitenoppervlak, terwijl aan de binnenkant het onderhoudsvriendelijk karakter van het kunststofprofiel behouden blijft.

Tevens zorgt de materiaalkeuze van kunststof en aluminium voor uitstekende isolatievoorwaarden zodat u niet alleen probleemloos alle wettelijke voorschriften van de energiebesparingnormen nakomt, maar ze zelfs overtreft.

.naar boven


aluclip

aluclip

aluclip

aluclip